söndag 1 maj 2011

USA

Nu är vi hemma igen igen efter vår semester i USA. Vi har fått se otroligt mycket på vår färd från New York till San Diego.



De första kortet är så klart från New York där vi startade. Det är en bild från min mobil. De flesta bilderna kommer från Tonys kamera, men det är med ett nödrop. Det höll på att gå riktigt illa. Den sista dagen i San Diego var vi på Sea World där vi åkte en riktigt blöt karusell. Kameran blev totalt neddränkt..det rann vatten ur den och den var helt död. Så innan vi fick veta att minnes kortet med 1000 bilder klarat sig var lite lätt nervöst.



Ett helt otroligt land måste jag säga. Det finns hur mycket som helst att se och göra. Så framöver kommer jag att lägga ut lite bilder från resan och mina inköp. Det har nog handlats mest skor (16 par) och kläder i den här familjen. Men men hel del väskor, smink, parfym, heminredning och självklart scrapsaker har också trillat ner i väskan.....125 kg packning hem typ.



Nu ska det bli lite frukost i solen för det är ju ett underbart väder vi kommit hem till. Sen ska gräsklipparen rastas. Ha det gott i vårsolen!!!

4 kommentarer:

Marja Seidemo sa...

Ni verkar ha haft en härlig semester:) Vi ses hos mig den 28e istället för hos ita, kram

Christina / Synål / Stina sa...

VAd härlig bild på "skraporna " klart ni haften kul resa tur att kameran klarade sig. SKa bli kul att se alla bilder från det stora landet.
VÄlkomen hem till den fina VÅren i sverige.
Kram

Karin sa...

125 kg låter spännande :) Vi hörs !Kram

Karin sa...

Så ni kom både dit OCH hem!

125 kg är inte att förakta!

Längtar efter berättelser och bilder.
Ha en bra vecka!
Kramar