onsdag 30 september 2009

Klick...klick...klick

.....så plötsligt har man kommit fram till nåt skoj som man bara måste prova.
http://www.scrapgarden.blogg.se/ hittade jag detta kort. Ingen mätning "bara" vikning, passar mig utmärkt. Så mellan städning och tvätt blev ett julkort scrappat. Nu är det snart dags att sova.
Helgen närmar sig, en dag kvar att jobba.

måndag 28 september 2009

Lång dag för mig

Idag har jag jobbat min långa dag 7.45 - 15.45, det finns säkert ni som jobbar längre, men jag är helt slut. Min lediga fredag bygger ju på att jag jobbar längre några andra dagar så det är helt klart värt det. Men det är bara att vila en kvart sen är jag på banan i gen. För i kväll är det match på Örjans Vall. Har väl inte jättestora förhoppningar på vinst för Halmstad mot Elfsborg men hoppas kan man ju alltid. För nu har det blivit vinst för klubben i alla fall. De går på rätt håll.
Ha en bra vecka gott folk!

söndag 27 september 2009

Kalas igen...

...blir det i dag hos Camilla. Min syrra firades ju igår och när jag gjorde tagen till henne gjorde jag två till. Så Camilla får en likadan på sitt paket. Nu ska jag in i duschen innan jag kör till Laholm.
Jag och Tony har gjort ett rejält ryck och fått in alla saker i garaget som vi tog ut när vi renoverade. Lite är det kvar att organisera inne i garaget, men det kan man ju göra lite längre fram. Bara man fått in grejerna innan höstrusket anländer.
Ha en fortsatt skön söndag.

lördag 26 september 2009

Grattis till min syster

I kväll ska vi fira min syster som fyllde år i tisdags.
Det blev en tag i stället för ett kort till presenten som kommer här
nedanför, hoppas inte hon tjuvtittar.


fredag 25 september 2009

Knäck i hjärnan har jag

På rekordträffen hade Arkivet gjort denna skapelse. Så jag var tvungen att köpa den fina knäckstämpeln. Det hade jag glömt....jag hittade den när jag började packa upp alla saker idag. Så med min härliga mattehjärna skulle jag följa en ritning igen....det tog bara 4 papper innan det blev bra. I fortsättningen gör jag nog på mitt eget vis för ritningar är inget för mig.
När jag nu packade upp hittade jag dessa stämplar också, det var en grabbag jag köpte för 75 kr hos Kortmakeren, himla bra pris. Så nu är allt uppackat så några mer överraskningar dyker inte upp nu. Synd för det blir lite som julafton varje gång.
Nähä nu blir det inte mer gjort här i dag, nu är jag så trött så ögonen går i kors.
I morgon bär det av det Tvååker för att titta på ev gymnasium för Christopher nästa höst.
Där finns en djurvårds linje han är intresserad av. Ska bli spännande och se, jag tänkte passa på att titta på florist utbildningen lite extra. Tänk om jag hade haft de valmöjligheterna för hundra år sen. Tack och godnatt!!!



Bättre sent än aldrig

Jag gjorde en ryggsäck i svart för ett tag sen, samtidigt klippte jag ut till en turkos och en röd som äntligen blivit färdiga. Jag har ofta många järn i elden så det ligger en del halvfärdigt men som sagt nu är den högen lite mindre.
Ha en trevlig helg!!!










torsdag 24 september 2009

Mina nya stämplar


Nu är det som sagt helg igen.....för mig. Jag är ju ledig i morgon fredag och det är så underbart så. I morgon ska jag på mammografi sen är dagen min. Jag ska bara gå hemma och skrota och göra det som faller mig in.
Här kommer lite bilder på mina nyinköpta stämplar.
Kortmakaren
Kortmakaren


Här är stämpeln som jag vann på Rekordträffen


tisdag 22 september 2009

Efterlysning!!!

Här kommer en liten efterlysning av Mimmi som satt bredvid mig på Rekordträffen. När jag och Karin skulle packa i hop våra grejer låg det en liten stämpel kvar som troligtvis är din Mimmi. Så läser du här på min blogg eller någon annan som känner henne hör av dig så jag skicka den.
Himla tur att du/ni vid vårt bord fick våra blogg adresser, så jag får hoppas att du/ni går in och läser här.

Nu ska jag städa och plocka lite innan det är dags att bege sig tillbaka till jobbet igen för APT.

måndag 21 september 2009

Tjejträff

I kväll är det dags för tjejträff. Vi ska hem till Milan i Veinge. Så nu är paketen till paketleken packade, så nu ska bara jag packa in mig i bilen. Trevlig vecka!!!

söndag 20 september 2009

Mina alster från Rekordträffen

Här kommer mina alster. Det var inte lätt att hinna med alla utmaningar. En timma mellan varje inlämning, lite svettigt för mig. Men jag är glad över det jag hann med. Nu väntar lite gräsklippning, det verkar nästan som om det ska bli regn så jag får väl lägga på en rem. Men jag är ju ingen väderguru precis, så vi får väl se. Ha en fortsatt trevlig söndag.











Min nyinköpta skylt

Jag såg den här texten någonstans och tyckte den var så otroligt fin. Tur man känner någon som gör vackra skyltar av texter. Vill du också beställa skyltar gå in på:http://alab-snorochglamour.blogspot.com/. Ann-Louise har många att välja på eller gör som jag gjorde, bestäm själv. Nu ska jag packa upp scrappväskan och fota mina fyra alster från i går. Återkommer senare i dag.

lördag 19 september 2009

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en hel dag med scrapping i Göteborg. En helmysig dag hade både jag och Karin och över 250 andra. Jag hann inte med så jättemycket men det gör inget. Satt vid ett bord med en massa trevligt folk. Tänk sån tur vi har varje gång. På tal om tur vann alla vid vårt bord någonting denna dagen. Om jag räknade rätt så gick 14 vinster dit vi satt.

På väg hem stannade vi till i Frillesås för att hämta skyltarna som både jag och Karin köpt av en annan scraptjej. Vi stannade till på den svartaste och mörkaste parkeringen jag sett på länge. Hade inte Karin varit med i bilen hade jag inte vågat stanna. Där stod vi som om vi gjorde värsta skumrask affärerna.
Jag ska fota och lägga ut den (och mina övriga alster från dagen) här på bloggen.

Nu blir skönhets sömn ...är faktiskt rätt trött. Det har varit en lång dag... men fantastiskt rolig.
Godnatt!

fredag 18 september 2009

Ett kort till brudparet

I går var jag och fixade lite hemma hos min syster inför deras hemkomst från Kreta. Deras giftermål i smyg kan ju inte bara gå obemärkt förbi. Så i går spikade jag upp lite skyltar på huset, klistrade stora röda hjärtan på fönsterna, nygifta text på gräsmattan med vit sprayfärg, lite gladpack på kranarna, tennisbollar under madrassen....samt en flaska champagne, blommor och det här kortet med en en hälsning om att vi bjuder på brunch idag. Ganska snälla saker tycker jag. Så nu har jag precis kommit hem därifrån. En mysig brunch blev det. Nu ska jag lägga mig i solstolen en stund sedan ska jag börja packa inför träffen i morgon.
Trevlig helg!!!!!!!!!!

måndag 14 september 2009

Min reservhjärna har blivit uppiffad lite....

Nu har jag piffat till reservhjärnan. Jag fattar inte hur jag förr i tiden kunde hålla reda på allt i huvudet. Nu är jag totalt körd utan denna reservhjärna. Om det är så här illa nu hur blir man om 20 år när man är 60+....???
Vill inte veta!!!!


MagnoliaInk Weekend Challange

Nu har jag suttit och knåpat ihop ett bidrag till MagnoliaInk Weekend Challange. Jag får inte i gång min scanner efter bytet av dator. Så bildkvalitén är inte den bästa.

Resten av veckan får jag nog börja tänka till vad som ska packas ner till lördagens Rekordträff i Göteborg. Men det blir väl som vanligt alldeles för mycket. Jag tror alltid att jag ska hinna med så mycket.

torsdag 10 september 2009

Nu är man på banan igen.

I dag kände jag mig stark nog att gå till jobbet igen. Lite heshet kvar men det är inte hela världen. Så morgondagen blir en röjardag. Huset ser ut som ett slagfält. Det märks när man inte går och plockar på fem dagar. Svängde inom Fritz Blommor i dag på em, gud så mycket fint. Mitt betalkort har ju inte använts på fem dagar det heller så jag var tvungen att prova det i dag, det funkade. En snygg skål med "silver" krackeleringar, tre prinsesskronor i "silver"(till ljus eller blommor) och en lila kruka till Jonathans rum. Bilder kommer.
Så efter inredningsinköp är det ju alltid kul att röja i hemmet. Nåja lite tvätt och städning i största allmänhet får nog fixas också.
Ha det bra och trevlig helg!!! Min helg börjar ju i morgon som vanligt. JAG ÄR JU LEDIG VARJE FREDAG!

tisdag 8 september 2009

Inte mycket gjort här inte

Här är det totalt stiltje. Jag har varit sjuk sen i fredags. Nån influensa light kanske. Ont i huvudet, halsen, förkyld, totalt matt i kroppen, lätt feber och hosta. Ja det låter som klagomuren det här. Det är inte kul när man är sjuk. Orkar inte sitta vid datorn eller läsa en bok ens. I dag är den första dagen när jag känner att jag har lite mer ork. Jag sitter ju här och skriver lite. Men nu blir det vatten och sängen en stund igen. Ha det!!!

torsdag 3 september 2009

11 sorters band...

...blev det i går när jag var i Ullared. En fd jobbarkompis skulle köpa glasögon och ville ha med smakråd. Perfekt tänkte jag två (eller tre ) flugor i en smäll. Panduro outlet ligger granne med glasögon affären och sen en tur in på Gekås. Lite av varje blev det som vanligt.
I morgon är jag ledig så det blir troligtvis en tur til Våxtorps markand.
Sen ska jag nog börja tänka på bröllopskort för min lillasyster gifte sig i morse på Landvetter flygplats innan de åkte till Kreta. I smyg!!!! Ja ja nu ska jag nog klura ut något tills de kommer hem. Så lätt kommer de inte undan.
Nu är det skönhets sömn som gäller!