söndag 25 april 2010

Nu.............

....är det en vecka sen sist.


Det har blivit långt mellan mina inlägg och framför allt med mitt skapande. Men nu när solen tittar fram vaknar ju fler intressen till liv.

Min trädgård t ex och att få sitta och njuta i den underbara solen. Denna helgen har bestått av att plantera ny häck och så i gräs där vi hade en massa buskar tidigare. Vi ska även lägga nya gångplattor framför huset så lite omjusteringar vid entren blir det också. Så flytt av land och sådd av gräs där också. Visst är det jobb...men kul jobb. Det syns ju direkt när man gjort nåt i trädgården....härligt.

Små stunder framför datorn har jag dock tagit mig. Då har jag hittat massa roliga utlottningar...häng på du också!!!

Tanken att jag skulle lära mig virka snabbt och lätt blev det inte så mycket av. Jag har dock två instruktörer att tillgå. Både mamma och kusin Karin har lovat att visa mig. Det är länge sedan man hade syslöjd om man säger så, redan då var inte virkning inte min starka sida. Men man ska ju lära sig nåt nytt här i livet också.

Ha en trevlig vecka gott folk!!!

3 kommentarer:

Carina sa...

önskar att även jag hade ett intresse av trädgård men mitt slutar där solstolen står.
Du som är så duktig klarar säkert virkningen galant!

Karin sa...

Vårstädat bloggen med ser jag, snyggt! Visst är det kul att röja och göra lite nytt ute med. Bra gymnastik. Vi får ha en liten virkträff och slå våra kloka huvd ihop. Kram Karin

ItaPita sa...

Skönt att det finns fler som inte kan virka. Men snart e jag väl ensam om du nu ska lära dig.... =(
Kram