fredag 1 januari 2010

Tiden går........

......och nu är det ett Nytt År igen. Tänk vad det kan försvinna snabbt... ett helt år. Men egentligen har det ingen betydelse. Vi ska ju leva här och nu och vad betyder då siffrorna i vår almanacka......inget. Det här året har börjat likadant som det slutade. Dvs lugnt och skönt.
Vi går här hemma och strosar, plockar lite, ser på nån bra film och äter. Äter och äter, hoppas mitt godis här hemma snart är slut för innan dess är det inte lönt att försöka minska intaget. Jag klarar inte av att ha godsaker hemma, så enkelt är det.
I eftermiddags fick jag mig ett ryck och började omorganisera i mitt hobbyrum. Vilket startade en omöblering. Så nu är jag och röjer och försöker sanera på tre våningar. Jag älskar att organisera och möblera om, det jag har svårt för är att slänga. Så nu ska jag verkligen ta mig i kragen och ta bort nåt.......men det är inte lätt när man är en liten ekorre som jag.
Så nu blir det lite sömn tror jag, så jag kan fortsätta med mitt projekt i morgon bitti.
Sovgott!!!

1 kommentar:

Snor och Glamour sa...

Kul att se att du överlevt nyår! Förstår att du haft en bra nyårsafton och en skön början på 2010.

Här har vi inte gjort många knop i dag. Fixat lite i stallet och sedan myst hemma.

Nu skall vi ju snart träffas och ha vår lilla scrapträff tänkte vi...vad säger ni om sista söndagen i januari? Tror det är den 31 jan. Det hade varit himla kul om vi kunde få ihop det.

Ha en skön helg!

Kram Ann-Louise