tisdag 23 februari 2010

Ett rosa paket med vita prickar...........

.......................fick jag i dag på posten från Ann-Louise. Vad glad jag blev. Ännu gladare blev jag när jag öppnat det, ett hjärta från Miljögården. De är så fina. Varför fick jag detta fina hjärta då....jo jag var hennes 10 000:e besökare på hennes blogg. Tack!!!!!!!!!!!!!!!!

lördag 20 februari 2010

Utlottning av choklad och film!

En helt perfekt utlottning hittar du på Lottas blogg. Choklad och film en perfekt kombination efter ett par timmars snöskottning som jag gjort i dag. Nu tycker jag att det räcker med den här vita varan för ett bra tag framöver. Jag vill ha vår, sol och värme.

söndag 14 februari 2010

Mina fynd!

Här kommer mina inköp från helgen himla bra priser tycker jag.
9:95:-

14:95:-/st

5:95:-

7:95:-/st

15 :-/st

19:95:-

24:95:-

24:95:-

6:95:-/rulle

Så kan det gå

Jag och mina barndomskompisar åkte till Ullared i fredags för shopping och övernattning i stuga. Himla mysigt var det. Stugorna jättefina och sällskapet kul. Vi har handlat, ätit och spelat spel och bara haft det hur mysigt som helst. Hemresan i går blev en organistation som heter duga. Hela bilen var fullproppad, när man till och med som chaufför får ha kassar runt benen är det trångt. (tur att det var en kombi bil) Men allt går!!!!

En av de saker jag köpte var en ny scanner, för den andra vill som sagt inte bli ihop med min nya dator. Detta inköp betydde att jag behövde ändra om lite i mitt hobbyrum. Ändra om lite brukar innebära en total ommöblering för mig. Så det är det jag håller på med just nu. Det ser ut som ett bombnedslag i hela källaren. Men jag bara myser...för möblera om och organisera om är bland det roligaste jag vet. När allt är färdigt ska jag lägga ut lite av de skaer jag fyndat i helgen!

Ha en mysig Alla Hjärtans Dag!

tisdag 9 februari 2010

Nytt försök

Nu blir det blandad konfekt på bildkvaliteten. Det får bli en ny scanner den gamla vill inte bli ihop med den här datorn. På fredag ska det bli Ullaredsrace. Camilla, Ullis, Helen och jag ska hyra stuga och bara umgås, äta och shoppa. Så en tur in till Netonnet lär det nog bli, så jag kan scanna av mina alster i fortsättningen.

Följande alster gjorde när vi var hos Ann-louise i söndags. Vi hade kanonmysigt vi åt,pratade, skrattade, scrappade, åt, pratade, skrattade, scrappade..............längtar tills nästa gång vi ska ses.
Passa på att kika in på Ann-Louises blogg för där kommer en utmaning till alla scrappintresserade inom kort.
Sist men inte minst .....tack för i söndags...Ann-Louise, Carita, Marja, Linda och Karin för en trevlig dag som gick alldeles för fort.



En liten tändsticksask
Två kort med samma stämpel.






måndag 8 februari 2010

Nytt försök i morgon

Det får bli ett nytt försök i morgon med mina små alster jag gjorde i går hos Ann-Louise. Alldeles för mörkt att fota. Tyvärr får jag inte i gång scannern. Vill inte fungera i hop med Vista.....
Inte kul när tekniken inte fungerar som den ska.

lördag 6 februari 2010

Kortbeställning

I dag fick jag ett ryck och blev färdig med ett kort som Camilla beställt.



fredag 5 februari 2010

Lite nytt

Lite nytt från mig. Inte så mycket scrappat men däremot shoppat. Hittade lite söta stämplar på Tradera som jag inte kunde låta bli. På söndag ska det däremot scrappas. Jag och kusin Karin ska åka till Åsa på lite miniscrapträff. Det ska bli jätteskoj. Sitter just nu och funderar på vad jag ska ta med mig. Som vanligt lär det väl bli mycket. Ha en fortsatt trevlig helg!!!