söndag 23 maj 2010

Göteborgsvarvet

I går sprang Tony Göteborgsvarvet för 23:e året. Jag tittade på...för 23:e året. Det passar mig mycket bättre än att springa. Att springa i 25 graders värme är inget jag blir avundsjuk på. Jag tycker det är svettigt nog att gå på stan och sitta på Hard Rock café i den värmen.
Men trevligt är det. Igår blev det besök på In-Ex butik som mina scrapvänner Ann-Louise, Marja, Linda och Carita tipsat om. Där hittade jag lite stämplar bl a bokstäverna och bårderna, samt lite rosor och cellofan kuvert. Hos Arkivet hittade jag denna studentstämpel och detta enkla kort som jag plagierat och gjort två av nu på morgonkvisten. Lite papper och tre stämplar till blev det. Jag som inte tycker att jag behöver mer saker. Men det går inte att låta bli.
Nu väntar lite trädgårdsarbete i det snart soliga vädret.
Ha en fortsatt trevlig söndag!!!!2 kommentarer:

Snor och Glamour sa...

En sådan tokig gubbe du har som kommer på att göra något så tokigt! Kan aldrig vara nyttigt! :)

Vad kul att du hittade lite roliga saker i "våra" butiker!

Hoppas allt är bra.

Klurar lite på om man kunde hitta ett datum igen för en scrapträff. Skulle vara kul att träffas igen. Tänkte hinna innan Karins bebis kommer. :)

I går var jag, Marja och Linda och scrappade i Borås. Hade jättetrevligt som vanligt! (Trots att ni inte var med! Hi hi!)

Ha det gott!

Christina / Synål / Stina sa...

Vad kul att var med och kolla i folk havet..
Och att man då an hitta lite sköna butiker att fördriva lite tid hos är ju inte tråkigt.
Kul stämpel på kortet.
KRAM