fredag 28 augusti 2009

En riktigt scrappare eller?

I dag har varit en sådan där underbart skön dag för mig. Jag har kunnat göra allt i min egna lilla takt och när jag vill. Så mina lediga fredagar är guld värda. Jag har städat hela huset, bakat glutenfritt bröd till mig och Christopher, tvättat, strukit all min tvätt varit på stan och gjort lite ärenden. Man får mycket gjort när andan faller på.
Men innan jag åkte ner på stan duschade jag för det här klibbiga i vädret är inte skönt. När jag står där i duschen känner jag nåt hårt som sitter fast i armhålan. Det känns som en sårskorpa som ej går att pilla bort. Jag blöter och river och får till slut bort det. Ja man är ju inte scrappare för intet för där satt en bit dubbelhäftande tejp av märket Scotch den sitter som sagt väldigt bra, så vill Råd och Rön ha fler tejper testade är det bara att ringa.
Nu ska jag strax hem till Kajsa som fyller år (på måndag). Det är hon som ska få den lilla ryggsäcken nedan. I ligger ett present kort på Flash.Jag blev extra nöjd för jag provade krympplast för första gången. Den lilla skylten blev perfekt, tack för hjälpen Karin.
Trevlig helg!
Stående
Liggande

5 kommentarer:

Ulla sa...

Hihihi, tycker du ska skriva till scotch och tala om vad bra den är. Vad du hunnit med, men som du säger får man göra det i sin takt och när man vill så går det himla fort.
Den blev jättesöt ryggsäcken.

Carina sa...

Så himla söt och läcker i svart. Jag tror att dom behöver en som kan testa superlim.... ställer du upp?

Christina / Synål / Stina sa...

VAd snygg väska

Det är kasnkeinte där tejpen ska vara. Det är nog bättre om du använder den till scrappgrejerna

KRAm

Viddan sa...

Riktigt snygg!!!

snor och glamour sa...

Ha ha vad jag skrattade när jag tänkte på hur du stod där i duschen...... :)

Vilken fin väska! Kan man få något slags "recept" på den??