söndag 28 augusti 2011

Backe upp och backe ner












Idag blev det en tur i skogen. Vi hittade en hel del svamp, så blir det till att rensa så vi kan inta dessa läckerbitar i kväll. Underbart härligt väder, härligt hög luft och sol.......ända tills vi hörde att det började mullra. På ett ögonblick var det rakt ovanför oss, så det blev till att lägga benen på ryggen och rusa till bilen.

måndag 22 augusti 2011

Arbetsledare..........


Ja mycket mer nytta än att var arbetsledare var jag inte när detta åbäke till badkar skulle ut ur huset......från andra våningen. Tony och Jonathan slet som djur med detta ca 150 kilos gamla badkar. Nej jag kanske överdriver men tungt var det. Där står jag och kan bara instruera lite mera höger..nu är det snart ute. För de fick både vända och vrida...på höjden och bredden. Sedan släpades det ut på madrass nerför trapporna.

Vilket medför att hallen och trappan nog behöver tapetseras om och målas om.......nice!!!!!
Inte mig emot!! För jag hade gått i dom tankarna redan faktiskt.

Är det nån som behöver det i en kohage eller hästhage är det bara att hämta!!!!!!!!!







söndag 21 augusti 2011

Inga badkrukor

Inga badkrukor här inte. I går åkte jag och ett gäng ex kolleger till Ullared. Vi har shoppat och kvällen avslutades sedan i en rykande het badtunna, samt gott vin och god mat. Supermysigt. Vi bodde sedan i en shoppingstuga, otroligt fräsch om jag jämför med de andra vi bott i tidigare. Helt ny, kanonfin helt enkelt. Så ska du dit på övernattning så välj denna variant. Idag blev det ytterligare lite shopping, fast så med betoningen på lite. I går fyllde jag bilen rejält. Hittade så mycket fint. Först ut här hemma är badrummet på övervåningen som ska får bli lite "pimpad" innan det blir helrenovering.(som ligger mycket längre fram i tiden)........fortsättning följer.



Ha en fortsatt trevlig söndag.




fredag 19 augusti 2011

Bye bye

Ja idag var det nog den dagen som jag insåg att sommaren faktiskt är slut. Men vad gör det.
Det har varit en underbar sommar tycker jag. Men det verkar inte vara många som håller med mig.

Men jag får säga som Stina på Saltkråkan....Hemma på våran gata i stan..........

Här har det varit helt underbart!!!!!!!

Jag är en livsnjutare så jag tar vara på mina lediga och härliga stunder. Har ett helt underbart schema när jag jobbar så det är kanske därför det känns att min ledighet var så underbar och lång.
För livet är ju mer än bara semester.

Det gäller att njuta i vardagen också. Det tänker jag fortsätta att göra. Ha en härlig vardag och helg förstås!!!!