tisdag 31 maj 2011

San Fransisco







Färdigjobbat för idag.





Man tänker lätt på Solsidan:)












San Fransisco/Alcatraz
























New York New York

Man kan tjäna pengar på många sätt.......















































måndag 30 maj 2011

Struligt värre....

Ja här har det varit struligt värre. Jag har inte kunnat logga in på blogg. Har uppdaterat och återställt i mängder. Inget har funkat. Men idag vad händer jo plopp så funkar allt igen...hur gick detta till...inte vet jag men skönt att det funkar.
Igår var det mors dag så då var jag hos mamma och åt godaste maten...som vanligt. Ett kort och lite småpaket fick hon av mig. Kortet till henne gjorde jag i lördags när jag och Kusin Karin var i Åsa hos våra goa scrappvänner. Denna gången var det hos Marja. En supermysig lägenhet som är inredd med mycket häftiga 50 talsprylar. Jag tycker det är så roligt att var hemma hos andra och se hur de har det. Man får så mycket nya idéer.

Nu sitter jag här efter att ha njutit av en underbar dag. Vädret har ju varit helt underbart. Vi sitter mycket i vårt inglasade uterum....en härlig oas. Men idag fick det bli mat i det gröna i trädgården. Tänk att kunna sitta ute och äta klockan sju på kvällen( och inte frysa). Sådana här dagar/kvällar vill jag ha resten av sommaren.

Nu avslutar jag dagen med att beställa bilder från FujiDirekt och självklart kommer de även här på bloggen. För nu har sambon redigerat färdigt. Jag lägger ut dem stad för stad...vi får väl se om ni orkar se på alla....nä nä jag lägger nog inte ut alla...det är nämligen närmare 1000 bilder.

lördag 14 maj 2011

Snart

Snart är bilderna från USA redigerade och klara att läggas ut här på bloggen och framkallas.


Men lite fler inköpsbilder kan jag bjuda på. I New York hade jag i förväg kollat upp ett bageri som sålde glutenfritt. Så supergoda cupcakes och brownies tryckte vi oss. Denna boken sålde de och jag kunde inte låta bli att köpa den. Nu blir det till att översätta lite innan man sätter i gång.


På Michaels hittade jag hur mycket grejer som helst till bakningen. Lite grejer följde med mig hem, man blir lite lätt velig när det finns så mycket att välja på.






Rysk yoghurt

Ja vi får väl se om jag blir testpilot hos Smartson så jag får chansen att prova denna nyhet.
Är du sugen på att få testa massa olika produkter du också gå in på:
http://smartsontestpilot.se/lindahls/bli-testpilot/

fredag 13 maj 2011

Kanske kanske

I går hade jag tjejträff här hemma hos mig. Alltid lika trevligt att ses. Plus att när man ska ha gäster städar man alltid, vilket var väldigt välbehövligt i detta huset. Här såg ut som jag vet inte vad med all packning som inte blivit inplockad. Men i går blev det mycket bättre och hela huset städat, vilket innebar att i dag när jag var ledig har jag röjt lite mer i trädgården och bland tvätten. Så nu börjar det bli ordning på torpet..............En perfekt paus fick jag när det kom två tidningar från snälla svärmor i brevlådan.


Så nu finns förutsättningarna för att jag ska komma i gång att skapa. Jag behöver ha ordning (nästan i varje fall) för att kunna sitta helhjärtat och pyssla. Nya scrapsaker och nya tidningar är perfekt inspiration . Så nu återstår det att se om jag kommer i gång i morgon. Så jag bänkar mig nog i mitt lilla hobbyrum i källaren och lyssnar på melodifestivalen i morgon kväll och skapar samtidigt. Fast jag kommer nog att tjuvstarta i morgon bitti.

Trevlig helg!!!!!





lördag 7 maj 2011

Saker man egentligen inte behöver men......

Ja ja mycket kan vara bra att ha....men framför allt kul.


I dag har jag varit ute i det underbara vädret hela dagen lång.

Fått sått i växthuset och rensat lite här och där.

Det är verkligen rofullt att gå och göra allt i sin egna lilla takt.

En stund i solstolen har jag självklart också hunnit med.

Så mycket tid framför datorn blir det självklart inte när vädret är på topp.

Men så här på kvällskvisten när det ändå inte är nåt att se på TV:n landade jag här.


Så här följer det som titeln beskrev.

En fotoram.

Självklart en Converse nyckelring.

Halsband för 1 dollar styck..inte äkta men söta.

Påsken är ju över nu när vi är hemma...men det blir ju påsk fler gånger.



Ett gulligt fat.

Smyckes hängare...ja jag vet att de finns i Sverige.

Fotoram igen.



Fina present påsar får man inte för mycket av.


En väskkrok eller vad man vill ha den till.

fredag 6 maj 2011

Skönhetsartiklar

Parfym, smink, tvålar mm är alltid kul att köpa. Speciellt när parfymen är 300 spänn billigare än hemma. Kan man köpa ett nagellack för 1 dollar går det inte att gå förbi. Samt alla ID Minerals produkter som är mycket billigare än hemma. Det mest onödiga är väl i och för sig tvålarna jag släpade hem. Men de låg i så superfina askar, så jag kunde inte låta bli.