måndag 28 mars 2011

Full gas....

Tjoho vad tiden rullar på. Jag vet inte vart dagarna har tagit vägen. Det är nåt hela tiden. I och för sig bara trevliga saker. Det har varit allt från trädgårdsarbete, korttillverkning till en jobbarkompis som ska sluta (snyft!), Tonys kusin fyllde 50, en krya på dig godispåse till Tonys pappa, födelsedags kort till mamma. Inköp av presenter. Fackliga kurser...ja listan kan göras lång. Sen är ju det där vanliga som tvätt, matlagning som ska fixas också. Tjejträffar, träffat fd kolleger och kalas. Kul kul, men denna helgen blir det lugna gatan. Så idag har jag städat två plan av huset. Källaren får vänta...kanske den får sig en omgång i morgon innan jag ska iväg och fika med en kompis i Laholm. Kvällen kommer nog att ägnas åt att städa mina scrapsaker. Trevlig helg!!!!


torsdag 24 mars 2011

Det här är livet

Tänk att vädret blev som jag hoppades i dag. I morse såg det inte ut att bli en solig dag, men vid lunchtid tittade den härligt varma gula saken fram. Jag har haft en före detta kollega här på fika i em. Helt underbart att kunna sitta och fika på altanen igen. Det var t om så varmt så vi fick öppna och vädra. Nu väntar senaste numret av Magnolia i soffan.
Trevlig helg till er alla!!!!!

Härliga vår

Ja nu hoppas jag att solen tittar fram även idag. Nu har jag röjt på altanen. Alla trädgårdsmöbler har åkt ut och det är städat och fint. Så att sitta och njuta av den härliga vårsolen på denna plats är en av mina favoriter. Att det sedan är helg när jag kommer hem i dag är inte heller så fel.

söndag 13 mars 2011

Varuprover

Ja lite "varuprover" till La Poterie har jag gjort i helgen (framför TV:n som vanligt).
Nu får jag se om det är något som faller dem i smaken.


torsdag 10 mars 2011

Babykort

Favorit i repris...ja det blev en blå variant också.
Katta beställde det till hennes lilla barnbarn.
Nu börjar det dugga tätt bland mor och farmödrar bland mina kompisar.
Ja vi börjar alla uppnå den åldern. Nya härliga tider.


tisdag 8 mars 2011

Wow!!!!


Så kul att få känna sig lite speciell ! Det är Mitt i livet som givit mig denna award och det tackar jag verkligen för. Det är det som gör det extra kul med bloggar tycker jag. Man träffar på så mycket folk och deras fina bloggar och får läsa och se allt möjligt roligt.Tack Helena!
Så nu har det enligt reglerna blivit min tur att skicka vidare utmärkelsen till fem fina bloggar som jag tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet. Här kommer 5 av mina favoriter:


Tussans Hörna
Hos Tussan hittar jag alltid underbart fina alster med Hänglar stämplar. De är underbart fina.

Jag önskar att Hänglar började med sina klubb kit igen.

En tjej som gör otroligt fina kort. Hit klickar jag mig när jag vill ha inspiration.

Sarah´s Magnolia blogg
Här hittar jag alltid alster med Magnolias underbara stämplar.

Vill du se härliga demo videos med The Stamps Of Life´s kika in här. Stephanie är helt underbar att lyssna och se på tycker jag.

Här hittar jag alltid alster med Magnolias underbara stämplar.


Reglerna för Liebster Award är enkla:Denna bloggaward lämnas över till 5 av dina favoritbloggar. Awarden går vidare till de fem du valt ut, genom att du lämnar en kommentar på deras blogg. Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de har utvalts till Liebster Award. Den som får awarden länkar till den person som gav den till dig.

söndag 6 mars 2011

Reklampaus

Ja då gäller det att göra annat. Perfekt att lägga in bilder på bloggen t ex.
Här kommer tre (nästan) likadana kort.


Insidan
Härliga söndag

I dag har jag gjort många kort. Men det blir lätt så när det är så mycket bra på TV. Skidåkning och kort tillverkning hela dagen lång. Nu är det strax dags för Wallander, så jag återkommer med de sista korten.


Gårdagens utmaningar

I dag fortsätter jag med det jag gjorde hela dagen i går. Ann-Mari´s träff är alltid otroligt bra organiserad, kul tävlingar och perfekt med tid. I går hann jag med fyra av utmaningarna, så jag
är jättenöjd. Man behöver ju självklart inte vara med, men en chans på vinst vid utlottningarna vill man ju inte vara utan (hade turen att vinna två). I dag är det hur mycket skidåkning som helst på TV:n...KUL!!!
Så jag packade upp alla scrapsaker på vardagsrumsbordet i går kväll när jag kom hem. Så nu fortsätter jag med mitt skapande. En härlig söndag!!!!


lördag 5 mars 2011

Träff

Nu ska jag strax bege mig iväg på scrapträff hos Ann-Mari. Hennes träffar är alltid supertrevliga!!! Nu återstår bara att se om jag får nåt gjort..........
Men en avkopplande dag blir det definitivt.

onsdag 2 mars 2011

Idag kom min vinst

Rolig post damp ner i min brevlåda idag. Min vinst från Vilda Stamps kom. Dessa fina stämplar.
Så de kommer kanske till användning på lördagens scrappträff hos Ann-Mari.