lördag 31 oktober 2009

JP Hobbys oktoberfestival

Som vanligt tror man att man ska hinna med hur mycket som helst. JP Hobby har haft sin oktober festival i en hel månad och ändå blir det att man sitter så här sista dagen.
Men så har denna månaden varit totalt fullbokad, fattar inte hur det gick till.
Hoppas att november blir lite lugnare.


fredag 30 oktober 2009

Ett snabbkort med quickutz

Bumblebee hade en tävling där man skulle använda QK, inte
mycket tid hade jag men det var kul.


Här kommer även fotoboken som jag gjort på beställning, bilderna(som jag har tagit) är inte världens bästa då det fick bli en snabb fotografering innan den skulle leveraras.
Nu ska jag ner på stan en sväng...ha en fortsatt trevlig helg!!!!

torsdag 29 oktober 2009

Kortdags

Nu är det redan helg för mig...har tagit kompledigt i dag och är ju ledig i morgon. Inte fel...
I går kväll var jag på tjej träff hos Camilla..... god mat, trevligt sällskap och paketleken kan det bli bättre? Tror inte det.
I kväll ska jag på bio med Kajsa och Mona och i morgon ska vi ut och äta med jobbet. Himla kul .........men det är ju lite otroligt att allt ska hända i samma vecka.
Men sen ska helgen bli aktivitetsfri för min del.
Ha en trevlig helg säger jag så här en torsdag förmiddag!!
Här kommer lite kort som jag gjort på beställning.söndag 25 oktober 2009

Dagen efter

Här kommer alla kort som jag gjorde i går på träffen.
Jag hade bestämt mig för att bara göra kort denna gången, passar mig mycket bättre. Ska jag göra Lo:s behöver jag så lång tid på mig så då hade det inte blivit mycket gjort.
I detta härliga höstrusk är det perfekt att var inne, så idag blir det nog lite mer scrappping och lite hushålls göromål mellan varven. Allt till lyssnande på sportradion...Hammarby möter AIK, nu är det verkligen spännande att se vem som vinner allsvenskan och vem som åker ur. Alla matcher i toppen och botten är viktiga. Säger jag som fotbollstokig.fredag 23 oktober 2009

Nu är det länge sedan sist


Tänk vad dagarna och veckorna bara rullar på. Denna månaden har det varit fullt upp. Inte av så stora saker, men lite smått varje dag. Visst är jag inne på bloggen och kikar vad alla ni andra hittar på. Men här har det varit stiltje. Men i morgon hoppas jag att det blir ändring på det. Jag ska nämligen på scrappträff på Slottjordsskolan. Härligt att bara 5 minuters körning för en gångs skull. Just nu håller jag på att packa...inte lätt att få med allt men ändå inte ha sjutton väskor med sig......


Sen är det dags för lite bakning innan det blir dags för lite skönhetssömn. Mitt och Christophers glutenfria bröd är slut, så det ska bakas i kväll.


I morgon hoppas jag kunna lägga ut några alster.....vi får väl se.


Ha en fortsatt trevlig helg!!!

söndag 11 oktober 2009

Satsar man inget......

.....kan man inget vinna!!
Tävlingstokig som jag är kan jag bara inte låta bli att kommentera alla fina bloggtävlingar.
Så nu har jag i alla fall chansen att vinna. Klicka på respektive bild och ta chansen du också. Det finns så mycket fint om man bara har tid att leta upp alla tävlingar.
Jag säger bara: Klick Klick Klick Klick!!!!!........hoppsan vad tiden gick......

lördag 10 oktober 2009

Höst

Nu har jag "snöat" in på hösttemat tror jag. Det här kortet har Milan beställt.
Passar bra till någon som fyller år i denna unika, vackra, fina månad.........precis som jag.
Fast 40 lär det inte stå på mitt kort om 8 dagar.......men jag titulerar mig forfarande som 41 ½.

fredag 9 oktober 2009

Blandad kompott

Hu det har varit en intensiv vecka. I går avslutades den med en tjejtträff... himla kul.
Jag var lite kursledare för scrapbooking, gjorde inte så mycket själv, men det är väldigt kul
att visa hur jag gör och sedan se när andra pysslar. Det bjöds på vin, ost och kex så det var en härlig avslutning på min vecka.
Nu på morgonen har jag varit på möte på Christophers skola. Sedan har det blivit lite tvätt och disk som hängt efter. Men nu ska jag ta mig en härlig promenad i det underbara vädret.
Sedan ska jag göra vad som faller mig in resten av helgen.
Trevlig helg i stugorna!!!
Lite alster som jag förberett:


söndag 4 oktober 2009

Köket färdigt

Nu har jag piffat till köket med lite av det nyinköpta från i går.
Fönsterna är nyputsade, kanske inte världens smartaste i denna blåsten. Men sätter man upp nya gardiner så måste fönsterna vara nyputsade tycker jag.
Det behövs inte så mycket nytt för ett rum ska ändra sig. Jag hade ju tänkt rosa i mitt kök, men det får vara till efter jul tror jag.
Njut av söndagen den är inte slut ännu.

lördag 3 oktober 2009

En kväll som denna

Det är mörkt ute...regnet smattrar mot rutan...vinden blåser........jag är inne.....myser med tända ljus.....då är sånt här väder härligt!!!

fredag 2 oktober 2009

Dags för Skåne

I morgon ska jag Kajsa, Mona och Anita ta en tjejshoppingrunda till Lund. Vi brukar ta våra små turer lite då och då. T ex Göteborg, Malmö, Köpenhamn mm. Så nu står Lund på tur, det är en stad jag aldrig varit i utan bara åkt förbi, så det ska bli kul. Hoppas jag hittar nåt kul(tror inte det blir nåt större problem). Jag skulle vilja ha ett par nya stövlar. Inte lätt att hitta då man har vader som en elefant.

Nu väntar jag på att potatisgratängen ska bli färdig. Lite kött och vin till det tackar man inte nej till. Det är jag väl värd efter att ha klippt gräsmattan, undrar om det var sista gången i år med tanke på det något svala vädret.
Ha en riktigt skön helg!!!